Moda y més.

Moda y més.

Translate

miércoles, 30 de octubre de 2013

Tartan: Et quedaràs a quadres!

Un estampat que està pegant molt fort aquesta temporada Hivern 2013-2014 es s'anomenat tartan, també conegut com estampat escocès.
El seu estampat sòl ser vermell com a color base, té retxes i quadres negres i grocs, encara que ara es pot trobar amb milers de colors!


Es perfecte per dur d’estampat a:

-Un mocador: Si tens poc pit, es cuadrets faran s’efecte visual de tenir-ne més (com passa amb sa majoria des estampats)


-Una camisa: Fermada a sa cintura o mig embotonada donarà un estil un poc casual a sa teva vestimenta, si vols un look més formal embotona-la fins adalt y combinala amb uns pantalons bàscis negres.



-Una jaqueta:  Aquest complement te servirà per poder  donar un look més casual a sa teva vestimenta quedarà de mort si ho combines amb un pipo en color negre.
-Una falda: Una mini et donarà un estil clàssic si la combines amb una bruseta, si per es contari vols anar mes casual, poset una sudadera un poc oversize i jaa estàs llesta per un gran dia.


















-Pantaló: Per ses més atrevides, aquesta prenda et donarà un estil molt heavy combina'l amb unes botes militars y estaràs perfecte!

T'agrada? Que opines? Ho durás? Deixa sa teva opinió aqui abaix!
Fins un altre!

2 comentarios:

  1. Hola Iris!
    M'agradaria que publicasis una entrada dedicada als colors neon, perque m'han regalat molta roba d'aquest tipus i no se com combinar-la!
    Podries fer-ho? Gràcies!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Nuria ¿que tal?
      Així que, t'han regalat roba en color neon?
      M'encanten aquests colors, i no sa me havia ocorregut es fer una entrada, però...¡M'ha entusiasmat sa idea! Quan la publuqui seras sa primera en saber-ho, val?

      Moltes gràcies per visitar es blog, esper tenir noticies teves més endavant! :)

      Eliminar